Рожден Ден на чаровната Теодора!
На Теди желаем здраве, весело и безгрижно детство!

Рожден Ден на сладура Иван!


От сърце желаем на Иван да е жив и здрав и все така усмихнат!

Рожден Ден на чаровната Зорница!
На Зори желаем здраве, много весели игри и лудории!

Рожден Ден на сладура Матео!


На Матео желаем здраве, много усмихнати дни и щастливо детство!